Järvträsks webbsida har, tyvärr!, varit i sömn sedan förra inlägget. Er webbmaster hade helt enkelt för mycket annat att jobba med… Men i mellantid funderade jag ändå om hur sidan kan utvecklas vidare.

Näste steget blir i alla fall att lägga in de fina bilder jag fick som visar tjärdalen i all sin prakt. Sen tänkte jag sätta upp ett arkiv, var tidigare händelser kan sparas för framtiden. Översättningen till Tyska, Engelska och Holländska ska påbörjas. Och jag tror väl att bloggen kommer att bli stället var webbmastern berättar om allt som handlar om sidan och dess innehåll, eftersom andra författare till bloggen har hittills inte kommit fram i stora mängder 😉 . Gästboken däremot får nya inlägg ibland och varje inlägg gläder mig enormt!

Vi skriver 24 december 2009, ljuset är på väg igen och lika säkert kommer sidan att vakna snart.

Jag önskar alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!